събота, 3 февруари 2018 г.

Сладкият Mish Mash фест | Events

Февруари е! Месецът на виното и любовта. А най-добрият начин да ги отпразнуваме е с чаша хубаво вино и нещо сладичко в приятна градска атмосфера? Ето как:


Точно в навечерието на Свети Валентин и Трифон Зарезан – два празника, посветени на любовта към хубавите неща в живота, вторият подред Фестивал на пекарството и сладкарството ще събере на едно място около 30 от най-добрите производители в бранша. Бутикови сладкарници, шоколатерии, пекарни и винарни ще представят най-добрите си предложения в зала „В парка“ над кино „Люмиер“ в „малкото НДК“ в рамките на Mish Mash SWEET Fest – St Valentine Edition.

Второто издание идва само след около два месеца след супер успешния старт на Сладкия фест. Първият Mish Mash SWEET Fest се проведе през ноември и за два дни събра около 10 000 човека, които заявиха своята недвусмислена любов към сладката страна на живота.

В продължение на два дни посетителите ще имат възможност да опитат най-добрите образци на сладкарството и пекарството, да занесат вкъщи любимите лакомства или да ги опитат на място. Български и чужди производители и вносители на вино ще представят пред публиката своите най-добри образци, много от които ще могат да бъдат опитани на място под формата на специални дегустации.

В залата освен щандове на изложители ще има кът за хранене, където гостите ще могат да се настанят и на мига да се потопят в любимото удоволствие за сетивата. Така цялата зала ще се превърне в една голяма сладкарница, в която най-щастливи ще са отново децата!


Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира задоволяване на всички вкусове – от класически образци на френската и италианска сладкарска традиция, през различни технологии за заквасване на хлебни изделия до постни и вегански специалитети. Макарони, торти, къпкейкове, марципани, шоколадови бонбони, кифлички, козунаци, баници, сладоледи и разбира се, вино – това е накратко списъкът с изкушенията на Mish Mash SWEET Fest.




И в двата дни ще има демонстрации и открити уроци по сладкарство и готварство, по месене на хляб, от някои от най-изтъкнатите фуд блогъри, майстор-готвачи или любители гастрономи у нас.

Фестивалът е уникален по своя формат и се организира под известната вече марка Mish Mash Fest, чиито 14 издания досега затвърдиха феста като едно от най-успешните хендмейд изложения в България.

Линк към ФБ събитието тук: https://www.facebook.com/events/162639221025932/

Линк към страницата на Mish Mash Fest във ФБ тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар