сряда, 17 януари 2018 г.

Софийски квартален Tour de Зарезан| Events


Градско, Софийско, винено... Тази година празнуването на  Трифон Зарезан ще започне от центъра на столицата с един Софийски квартален Tour de Зарезан.
Българската Асоциация на Независимите Лозаро- винари (БАНЛВ), съвместно с 4 обекта, отдадени на мисията популяризиране на Българското вино, ще бъдат домакини на това специално събитие на 03.02.2018.
В първата събота на Февруари любителите на Българското вино ще имат възможност да се срещнат с представители на 16 изби- членове на асоциацията, на четири различни винени локации, да поговорят с тях, да опитат вината им. А ако съберат печати от четирите места - домакини на събитието, ще могат да участват в томбола със страхотни винени награди! 
Качественото българско вино е само на една ръка разстояние от вас- в квартала, в местния магазин, във винения бар- опознайте го!

Българската Асоциация на Независимите лозаро- винари е млада и активна организация с нестопанска цел, обединяваща лозаро-винари (предимно семейни предприятия) от различни райони на България, които правят всичко от А до Я: грижат се за лозето, берат гроздето, произвеждат виното, продават бутилките под собствено име/марка. Асоциацията е член на Европейската конфедерация на независимите лозари – CEVI

Домакини на събитието са 4 винени локации с отношение към Българското вино:
Магазин само за Българско вино Vino Orenda Wine Shop- пл. Руски паметник, бул.Македония 50А /вход от към бул.Скобелев/
Винен бар Grape Central - ул. Цар Самуил 45
Магазин за български сирена, деликатеси и вина Купаж- ул. Солунска 42
Ресторант Бистрело- ул.княз Борис I  №66

Участници в събитието са 16 винарни, членове на БАНЛВ:
Вила Терес
Вила Мелник
Изба Боровица
Златен  Рожен
Винарна Рупел
Биовинарна Орбелус
Иво Върбанов
Винарна Братанови
Винарска изба Манастира
Винен проект Мелвино
Винарска изба Мараш
Винен проект Виа Верде
Шато Коларово
Винарна Марян
Винарска изба Присое
Вила Басареа

Тур за печати: Всички посетили 4те винени локации и събрали печати от тях ще могат да участват в томбола с награди. Ще бъдат раздадени много вина, винени турове, дегустации... и изобщо винени награди, за които си струва да отделите един съботен следобед!

Хаштага на събитието е #tourdezarezan 

Повече информация за събитието във Facebook

Публикувано в Life Tasting Blog




Последвайте ни във Facebook и в Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар