понеделник, 25 септември 2017 г.

Трамвай номер 5 | Events

Зелен ретро трамвай симпатично се поклаща из центъра на София и привлича погледите на минувачите. Толкова е чаровен и автентичен, и така отива на фона на града ни, че само с поглед ни връща почти век назад във времето. От страната на ватмана се чува музика, а вътре е пълен с щастливи хора, пиещи вино.

Ако сте видели тази гледка миналата събота, точно ден преди празника на София, значи е трябвало да ни помахате. Виненото приключение с винтидж привкус беше организирано от магазина само за Българско вино Vino Orenda по случай 5ия му рожден ден. Трамваят с марка Siemens от далечната 24та година и носи емблематичния номер 5.

 

Пътуването ни започва от спирка Възраждане и минава през целия център на София, като тук там спира за снимки. Наместваме се на дървените пейки, но не ни свърта дълго- искаме да се разходим из вагона, да пробваме ръчките, да се покажем от вратите и да снимаме всеки детайл. Сякаш и ние сме отново на 5! 


А от Vino Orenda са подсигурили чудесна компания в това весело пътуване. Опитваме от чисто новото Шардоне барел Middle Forest на Винарска изба Манастира, свежото био розе Paril на Орбелус, чаровното Orange Wine на Вила Мелник  както и тяхното елегантно Мелник& Пино ноар, а за финал закачливата десертна Тамянка Late Harvest на Винарна Братанов.

 



И ако си мислите че не може да се дегустира вино в движещ се трамвай много се лъжете. Някои от гостите са истински професионалисти в дегустациите, а други откриват своите любими вина именно щастливо полюшквайки се на дръжките в трамвая.




Този рожден ден със сигурност ще го запомним!
Благодарим на Vino Orenda за шанса да сбъднем една детска мечта при това полята с много хубаво българско вино.



Автор: Валентина Лозанова I Снимки: eLights photography и Social stories of Sofia I Публикувано в Life Tasting Blog


Последвайте ни във Facebook и в Instagram 

Няма коментари:

Публикуване на коментар