сряда, 8 март 2017 г.

Travel Academy 2017| Travel

Като човек, работещ в туристическия бранш, не мога да пропусна да ви разкажа за това събитие.

Идеята: Конференцията Travel Academy е инициатива на три млади момчета, които имат амбицията чрез това събитие  да обединят туристическия бранш и да създадат модерна и иновативна конкуретна среда за развитие. Това е първото по рода си събитие, което разделя темите и дискусиите, според интересите на туристическите агенции и хотелиерите.
 

Темите: Запазена марка на Travel Academy са лекциите в областта на Бизнес планирането, Маркетинг, Управление на инвестициите, Иновации и тенденции, Нови канали за дистрибуция и комуникация, както и обсъждане на основни проблеми на бизнеса с различни държавни институции.
Travel Academy не е просто събитие за обучение и дискусии, но и възможност да се срещнете с партньори и колеги извън стандартната работна обстановка и офис среда. Това е и чудесен шанс да „сверите“ своя часовник спрямо последните тенденции от света на туризма.
 
 
Мястото: То е и едно от големите предимства на Академията- домакин на събитието за трети път е любимият  RIU Pravets Resort. Красиво място, което превръща събитието в двудневна пролетна конференция извън града с прекрасна възможност за срещи с партньори и колеги.


 Кога: Датите на Академията тази година са 30 и 31.03 
 
Повече информация за събитието и програмата можете да видите ТУК
 
 
Публикувано в Life Tasting Blog

Последвайте ни във Facebook и в Instagram 

Няма коментари:

Публикуване на коментар