неделя, 25 септември 2016 г.

Пикник край лозята | Wine

Винени турове, винени дегустации, винени фотосесии.. Обичаме всякакви винени приключения! Вчера открихме ново винено преживяване, което горещо препоръчваме. Пикник сред лозята :)

Идеята и поканата за Пикник по време на гроздобер дойдоха от "Вила Юстина". Посещавали сме тяхната винарна и лозята, опитвали сме и повечето от вината им, но ето, че отново успяха да ни изненадат приятно!




Преди самия пикник ни разходиха из производствените помещения, където по време на гроздобер кипи и ври. С повече късмет ще видите как пристигат камионите с грозде, а после и самата обработка.


След обиколка на винарната, разходката продължава в новоизградената козеферма „Агро Юстина“. И тук ни чакаше истинската изненада - оказва се, че Агро Юстина е единствената специализирана ферма за производство на месо и разплодни животни от породата "Боер" в България. Освен козите, на територията на стопанството се отглеждат и други животни, което предизвика голямо вълнение сред децата в групата.


И след всичко това, ето ни на поляната сред лозята. Одеялата са разпънати, чашите са пълни, храната е супер вкусна, а настроението е повече от добро. А гледката към лозята  - безценна!

 

За всеки има по нещо - едни се излежават на слънце, други играят на поляната, а трети се разхождат с пълни чаши сред лозята и бъбрят на любими винени теми. И всичко това на фона на прекрасния парк-лозе „Вила Юстина“. И никак не ни се тръгваше :)






Събитията, които организират Вила Юстина може да следите на страницата им във Facebook.

Автор: Елица лозанова I Снимки: eLights photography I Публикувано в Life Tasting Blog

Последвайте ни във Facebook и в Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар