понеделник, 13 юни 2016 г.

Ключ към тайните местенца на България - “50 secret places to discover in Bulgaria” | Inspiration


Това не е поредният пътеводител с популярни туристически дестинации, това е нещо като ключ към скритите местенца на България, който ще ви връчат нашите приятели от сайта за (не)обикновени пътешествия - www.peika.bg

“50 secret places to discover in Bulgaria” е книга, която можете да подарите на приятел чужденец и ще му дадете най-ценното - наръчник да открие България извън стандартните туристически маршрути. Тя ще го отведе до Каньона на водопадите, до залеза над живописния завой на река Арда и ще му открие малко известни легенди и истории.

Пътеводителят “50 secret places to discover in Bulgaria” е различен от всичко, което е излизало на английски за България досега, споделят пътешествениците от www.peika.bg. Всички прекрасни скътани местенца в него са скрити, заснети и разказани от местни хора, защото те знаят най-добре. Изданието съдържа легенди, истории, любопитни факти, съвети, подробни упътвания, gps координати, идеи за близки обекти.

Ако вече познавате пътеводителите “50 места, които да посетите в България” за 2015 и 2016 г., английският вариант е комбинация от най-подходящите за чужденци дестинации от двете книги, плюс няколко допълнения. Освен интересна и полезна информация, в пътеводителя са скрити и няколко предизвикателства, които ще направят пътуването по-забавно и ще помогнат на всеки чужденец да разбере повече за България.

Можете да закупите пътеводителя онлайн с безплатна доставка за цяла България тук. Ще го откриете също и в книжарниците, туристическите информационни центрове и Amazon (скоро).


Пътеводителят “50 secret places to discover in Bulgaria” е проект на www.peika.bg - сайт за (не)обикновени пътешественици. А ние сме нетърпеливи да го разлистим :)

Снимки: www.peika.bg I Публикувано в Life Tasting Blog

Последвайте ни във Facebook и в Instagram

Няма коментари:

Публикуване на коментар